miercuri, 20 noiembrie 2013

Te tai la mână. Începe să iți curgă sânge, te speli unde te-ai tăiat, te ștergi bine, iar apoi ungi tăietura cu o cremă.
Peste 3-4 zile tăietura își pierde din roșeață, iar coaja iese la suprafață din ce în ce mai repede, pentru a vindeca leziunea. Datorită cremei, rana se vindecă treptat. Ce-i drept, poti rămâne si cu o mică cicatrice...
Te rănește un străin sau cineva drag ție. De pildă, îți trădează încrederea, așteptările și sentimentele cele mai de preț pe care le-ai investit și plantat în relația voastră.
Simți că sufletul ți-a fost afectat și îi percepi plânsul ca și cum chiar tu a-i plânge. Plânge, suspină și nu știi ce să mai faci pentru a-l vindeca.
Pentru că nu există creme speciale în tratarea sufletului de durere, de rănile ce i le provoacă cei ce merg, se plimbă, aleargă sau dansează în viața noastră, pentru că nici o alifie nu poate pătrunde până la el, ar fi bine să lăsăm timpul, muzica și dragostea să ni-l curețe, să ni-l trateze și, în cele din urmă, să ni-l vindece.
Da. Timpul vindecă orice și pe oricine.
Muzica face ca sufletul să plutească, să renască si să trăiască o dată cu noi, cei ce-i aparținem.
Adevărata cremă este dragostea. Cu ajutorul ei putem îngriji si însănătoși tot răul din noi, putem alunga toate furtunile ce s-au abătut asupra universului nostru interior, putem încetini toate rafalele de vânt ce ne-au aruncat peste bord, lăsându-ne să ne scufundăm către un adânc infinit de ceață, durere și amărăciune.
Dragostea poate vindeca cele mai adânci răni, dar nu poate sterge absolut nici o cicatrice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu