marți, 10 aprilie 2012

Partea a 4 a-Această Iubire


Era ora 3:00 dimineața. Ca de obicei, nu avea somn și încerca să lucreze la o poezie. Inspirația îi lipsea, însa făcu în așa fel încât să scrie 2-3 versuri. Terminase într-o oră, de abia 2 strofe.Chiar și el era șocat de cât de mult durase să creeze doua  strofe.
Se gândi să meargă la duș. Seara, în momentele bune când poate ațipi, transpiră de parcă ar face saună. De câte ori face duș, preferă să asculte și muzică. De data aceasta alesese piesa Truly Madly Deeply de la Savage Garden.Este trupa lui favorită și îl și relaxeaza acest gen de muzică.
Arata bine. Avea muschi, însă nu exagerat de mulți. Mersese la sală de vreo cinci ori în viața lui, dar renunțase în cele din urmă, fiindcă prefera să alerge în aer liber, și nu pe niște benzi.
De ridicat, ridică în fiecare zi trunchiuri mari de copaci.Le sculptează și le dă diferite forme:de la inimi cu săgeți în interiorul lor, chipuri vesele, luna, soare, pâna la forme abstracte.Nu le scoate la vânzare, ci le așează frumos și ordonat în curtea lui cea imensă.
Locuise la oraș toata viața, dar îi plăcea tare mult munca la țara.
Se privea în oglindă și realizase cu stupoare că slabise cam mult. Îsi spuse-n sinea lui că se va îngrășa la loc, deși nu luase prea mult în seama slăbirea bruscă.
Deschise ușile cabinei de duș și lasă apa să curgă. Își aducea acum aminte, că în fiecare dimineață, ea îl însoțea la duș. Nu exista zi în care să nu asculte muzică și să stea îmbrățisati minute bune sub apa fierbinte ce curgea din duș. Îl încânta enorm ritualul acesta și se simțeau ca într-o poveste, ca într-o poveste reală.
Acum însă era singur, mai singur decât o casă pustie.
Voia să privească în spatele său, să vada dacă nu cumva iubirea lui cu păr de aur, era acolo, așteptând ca el să-și întoarcă întreg chipul pentru a o săruta.
Știa că nu era nimeni, dar încercase totuși. Se simțea gol pe dinăuntru; nu era nimeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu